Tijd voor truien

Buiten wordt het kouder, binnen gaat de verwarming een graadje hoger, het is weer tijd voor een trui. Truien zijn behaaglijk, warm en hebben een gezellige uitstraling, iets wat we goed kunnen gebruiken in deze donkere en koude winter periode. En nog een voordeel, de verwarming kan een standje lager wanneer je je omhult in een dikke laag wol.

Dit jaar jaar zijn de kledingwinkels gelukkig weer voorzien van een ruime keuze aan truien in allerlei soorten, maten, lengtes kleuren en materialen. De tijd van de geitenwollen sokken trui is voorbij, ze zijn nu hip, elegant en kleurrijk. Mooie dik gebreide kabeltruien, fleece truien, nieuwe trendy gebreide jurken je kunt er eindeloos mee combineren. Zo staat een korte trui prachtig op een paperback broek of wijde rok. Met een middellange trui kun je alle kanten op, deze staat mooi op zowel een strakkere broek of rok een iets wijder model. Een lange trui of rok komt vooral tot haar recht wanneer je deze combineert met een strakker model broek of rok. Denk hierbij aan een jeans, jegging, lederlook broek, maar een mooie maillot of een gebreide broek of rok doet het ook erg goed onder een lange of middellange trui.

Waak er wel voor dat je niet te veel volume met elkaar combineert dit maakt snel pompeus. Ben je gezegend met wat meer lengte dan kun je voor een flatteuze outfit zonder probleem ook langere met wijde items met elkaar combineren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top